Op zoek naar werk? Schrijf je hier in!
Looking for work? Register here!
Está a procura de trabalho? Inscreva-se aqui!
Szukasz pracy? Zarejestruj się tutaj!
Munkát keres? Jelentkezzen itt!
First slide
Logistiek
Logistiek
Voedingssector
Logistiek
Voedingssector
Logistiek

Over ons

Onze onderneming staat (zoals het hoort) ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, is NEN 4400-1 en SKIA gecertificeerd. Bijzonder? Jazeker, want niet alle bureaus voldoen aan deze (voor ons vanzelfsprekende) voorwaarden. Wij doen het goed. Niet alleen voor u als onze opdrachtgevers, maar ook zeker voor onze medewerkers.

Huisvesting is bij ons echt belangrijk. Onze medewerkers komen (in 95% van de gevallen) uit het buitenland. Zijn vaak getrouwd en hebben vaak kinderen. Ze komen naar Nederland om te werken en geld te verdienen voor hun kinderen. Ze moeten dan geen zorgen hebben aangaande de huisvesting. Wij huren door heel Nederland. Bij voorkeur met links en rechts een Nederlandse buurman. Integreren heet dat, onze woningen zijn SKIA gecertificeerd en voldoen daarmee aan hoogst in Nederland geldende norm die in vele gemeenten als maatstaf geldt.

Dit betekent dat wij aan een aantal voorwaarden moeten voldoen, zoals onder andere het aantal vierkante meters per persoon, maar ook de brandveiligheid staat hoog in het vaandel evenals hygiëne. Door middel van 'live' audits worden onze woningen hierop gecontroleerd.

Wij helpen onze medewerkers ook graag. Wij komen vaak bij de mensen thuis. Er zijn toch tal van Nederlandse regeltjes, waar ze graag hulp bij krijgen. En het is algemeen bekend: medewerkers die 'goed in het vel' zitten, willen graag hard en gemotiveerd werken.

H&dW personeel is lid van de VAV (Vereniging Arbeidsbemiddeling Vleessector),volwaardig lid van de COV (Centrale Organisatie voor de Vleessector) en lid van de branche organisatie voor bedrijven die werken met arbeidsmigranten, de VIA. Op deze wijze blijven wij op de hoogte van wet- en regelgeving. Belangrijk, want hierin wil nog wel eens wat veranderen.

Belastingdienst
H&dW personeel weet dat het niet leuker gemaakt kan worden. Dat is echter geen reden om niet met een correct betalingsgedrag om te gaan. Wij achten het onze plicht om, tijdig en volledig, aan onze verplichtingen uit hoofde van Loonbelasting of premies voor Volksverzekering en Werknemersverzekering te voldoen. Bekijk hier ons actuele bewijs van goed betaalgedrag.

Ons Team

Marcel

Marcel Hoogendoorn

mhoogendoorn@hdw-personeel.nl

Melis

Melis de Waard

mdewaard@hdw-personeel.nl

Bozena

Bozena van Vliet

bvanvliet@hdw-personeel.nl

Ronald

Ronald Jansen

rjansen@hdw-personeel.nl

Anne

Anne Hoogendoorn- de Jong

ahoogendoorn@hdw-personeel.nl

Bartosz

Bartosz Bombelka

bbombelka@hdw-personeel.nl

Dariusz

Dariusz Bugaj

dbugaj@hdw-personeel.nl

Gianna

Gianna Corsten

gcorsten@hdw-personeel.nl

Rafal

Rafal Stolarski

rstolarski@hdw-personeel.nl

Kwaliteit gegarandeerd